Fillet the herring and remove the pits. Cut the herring into portions. Peel and rinse the onion, then cut into half rings. Remove and wash 0.5 liter jars and plastic lids thoroughly.
Разделайте сельдь на филе, удалите косточки. Нарежьте сельдь на порционные кусочки. Очистите лук от кожуры и ополосните его, затем нарежьте полукольцами. Достаньте и хорошо вымойте банки объемом 0,5 л и полиэтиленовые крышки.
Cook the marinade for the herring. Place bay leaf, black peppercorns in a saucepan, add sugar and salt, pour in vinegar and vegetable oil. Add water and mix everything. Place the pan on the fire, let the contents boil and cook for 2-3 minutes. Make sure that the salt and sugar are completely dissolved. Turn off the heat and let the marinade cool completely.
Сварите маринад для селедки. Положите в кастрюлю лавровый лист, черный перец горошком, всыпьте сахар и соль, влейте уксус и растительное масло. Добавьте воду и все перемешайте. Поставьте кастрюлю на огонь, дайте содержимому закипеть и варите 2-3 минуты. Проследите, чтобы соль и сахар полностью растворились. Выключите огонь, дайте маринаду полностью остыть.
Place the herring in the marinade. Take a 0.5 liter jar and carefully place pieces of herring and onion in it in layers. Pour the marinade into the jar and close the lid. Keep in the refrigerator for 12 hours.
Положите сельдь в маринад. Возьмите банку объемом 0,5 л и аккуратно сложите в нее куски селедки и лук слоями. Налейте в банку маринад и закройте крышку. Выдержите в холодильнике 12 часов.
Before serving, place the herring and onions on a plate, finely chop the green onions and sprinkle them over the fish.
Перед подачей выложите сельдь с репчатым луком на блюдо, мелко порежьте зеленый лук и посыпьте им рыбу.