Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Cut the zucchini into small cubes.
Кабачки нарежьте небольшим кубиком.
Cut the tomatoes into small cubes.
Помидоры нарежьте небольшим кубиком.
Peel the garlic and cut into slices.
Чеснок очистите и нарежьте пластинками.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the zucchini for 4-5 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте кабачки 4-5 минут.
Add tomatoes, salt and pepper to taste and garlic to the zucchini. Fry the vegetables for 5–7 minutes, stirring occasionally.
Добавьте к кабачкам помидоры, соль и перец по вкусу и чеснок. Обжарьте овощи в течение 5– 7 минут, периодически помешивая.
Place the zucchini and garlic into serving jars. Bon appetit!
Разложите кабачки с чесноком по порционным баночкам. Приятного аппетита!
Serve canned zucchini as a snack, along with homemade croutons made from black or white bread.
Консервированные кабачки подавайте в качестве закуски, вместе с домашними сухариками из черного или белого хлеба.