Sort the cherries, wash and remove pits. Place the berries in a saucepan. Cover the baking tray with baking paper or grease with a small amount of refined vegetable oil.
Вишню переберите, помойте и удалите косточки. Переложите ягоды в кастрюлю. Противень для сушки застелите бумагой для выпечки или смажьте небольшим количеством рафинированного растительного масла.
Boil the cherries. Cover the saucepan with the cherries and place over medium heat. Simmer for about 5 minutes, occasionally removing the lid and stirring. During this time, the cherries will become softer and release juice. Sprinkle the cooked cherries with sugar, stir and return to medium heat. Cook for 15 minutes, stirring, until the consistency of jam.
Сварите вишню. Кастрюлю с вишней закройте крышкой и поставьте на средний огонь. Томите около 5 минут, иногда снимая крышку и помешивая. За это время вишня станет мягче и пустит сок. Сваренную вишню засыпьте сахаром, перемешайте и снова поставьте на средний огонь. Варите 15 минут, перемешивая, до консистенции варенья.
Chop the berries and place on a baking sheet. Grind the contents of the pan until smooth using an immersion blender. Next, pour the cherry puree onto the prepared baking sheet and form a layer about 7-9 mm thick with a culinary spatula.
Измельчите ягоды и выложите на противень. Содержимое кастрюли измельчите до однородности с помощью погружного блендера. Далее вылейте на подготовленный противень пюре из вишни и сформируйте кулинарной лопаткой пласт около 7-9 мм толщиной.
Dry the cherry marshmallow. Turn on the oven to the lowest temperature, place a baking sheet without closing the door. Dry the puree for at least 4-5 hours depending on the thickness of the layer. Wrap the finished pastille in a roll.
Высушите вишневую пастилу. Включите духовку на самую минимальную температуру, поставьте противень, не закрывая дверцы. Сушите пюре не менее 4-5 часов в зависимости от толщины слоя. Готовую пастилу заверните в рулон.
Cut the cherry marshmallow into strips about 4 cm wide, put 1-2 tsp on each. butter cream and roll the strips into tubes.
Нарежьте пастилу вишневую на полоски шириной около 4 см, положите на каждую 1-2 ч. л. сливочного крема и сверните полоски в трубочки.