Prepare the ingredients for the jam pastille. Grind the nuts in a mortar or knife. Remove the baking sheet from the oven and line it with parchment paper. Tip: you can make such a marshmallow from any jam, marmalade, or marmalade.
Подготовьте продукты для пастилы из варенья. Измельчите орехи в ступке или ножом. Достаньте из духовки противень и выстелите его специальной пергаментной бумагой. Совет: готовить такую пастилу можно из любого варенья, джема, повидла.
Prepare the marshmallow mixture. Place the jam in a container, add chopped nuts and mix with a spatula. Spread the mixture in a thin layer on parchment paper on a baking sheet and even out the layer with a spoon.
Подготовьте смесь для пастилы. Выложите варенье в емкость, добавьте измельченные орехи и смешайте лопаткой. Выложите смесь тонким слоем на пергамент на противне, разравняйте слой ложкой.
Prepare pastila from jam or jam. Heat the oven to 70-80 degrees. Place the pan in the oven, but do not close the door all the way. Dry for 5-6 hours.
Приготовьте пастилу из повидла или варенья. Духовку нагрейте до 70-80 градусов. Поставьте противень в духовку, но дверцу до конца не закрывайте. Сушите 5-6 часов.
Remove the cooled marshmallow from the sheet and roll it into a tube. Cut the jam marshmallow into diamond-shaped pieces and decorate each with whipped cream.
Остывшую пастилу снимите с листа и сверните в трубочку. Нарежьте пастилу из варенья на кусочки в виде ромбов и украсьте каждый взбитыми сливками.