Wash the apples, cut into quarters, remove the core. Take out and assemble the meat grinder or blender. Tip: it’s better to make marshmallows from sweet and sour varieties of apples. The most popular of them are “Semerenka”, “Golden Delicious”, “Gloucester”, “Royal Gala”.
Яблоки помойте, нарежьте на четвертинки, удалите сердцевину. Достаньте и соберите мясорубку или блендер. Совет: готовить пастилу лучше из кисло-сладких сортов яблок. Самые популярные из них — "Семеренка", "Голден делишес", "Глостер", "Роял гала".
Process the apples. Grind the chopped fruit in a blender or meat grinder until pureed. Add cinnamon and powdered sugar, stir.
Обработайте яблоки. Измельчите нарезанные фрукты в блендере или мясорубке до состояния пюре. Добавьте корицу и сахарную пудру, перемешайте.
Prepare apple pastille. Transfer the applesauce to a drying tray and spread in an even layer. Dry in an electric dryer for 6-7 hours at a temperature of 55-60 degrees.
Приготовьте пастилу из яблок. Яблочное пюре переложите на поддон сушилки и распределите ровным слоем. Сушите в электросушилке 6-7 часов при температуре 55-60 градусов.
Make a roll from the finished marshmallow, cut it into portions. Serve homemade apple marshmallow for dessert with scoops of ice cream.
Сделайте из готовой пастилы рулет, нарежьте его на порционные кусочки. Подавайте домашнюю пастилу из яблок на десерт с шариками мороженого.