On the chicken carcass, make a longitudinal cut along the spine and gradually cut off the entire skin, maintaining the contours of the bird. Remove the wings and drumsticks along with the skin. Separate the chicken flesh from the bones. Rinse the lettuce leaves and cherry tomatoes well and dry.
На тушке курицы сделайте продольный разрез вдоль позвоночника и постепенно срежьте кожу целиком, сохраняя контуры птицы. Вместе с кожей снимите крылышки и голени. Мякоть курицы отделите от костей. Листья салата и помидоры черри хорошо промойте и обсушите.
Mix the minced meat for the galantine. Pass the chicken and pork through a meat grinder. Add a raw egg, salt, ground black pepper, nutmeg, milk and mix everything. Add green peas and stir gently again.
Смешайте фарш для галантина. Пропустите куриную мякоть и свинину через мясорубку. Добавьте сырое яйцо, соль, черный молотый перец, мускатный орех, молоко и все перемешайте. Добавьте зеленый горошек и еще раз осторожно вымешайте.
Place the filling into the galantine. Place the chicken skin with wings and drumsticks cut side up and spread the minced meat evenly over it. Connect the seam tightly and tie it with kitchen twine or thread.
Положите начинку в галантин. Расположите куриную кожу с крыльями и голенями разрезом вверх и равномерно распределите по ней фарш. Плотно соедините шов и перевяжите ее кулинарным шпагатом или ниткой.
Bake the galantine. Wrap the “carcass” in foil and bake in an oven preheated to 220 degrees for 50-60 minutes.
Запеките галантин. Заверните «тушку» в фольгу и отправьте запекаться в предворительно разогретую до 220 градусов духовку на 50-60 минут.
Before serving, cut the galantine into portions, place them on a wide dish lined with lettuce leaves and garnish with cherry tomatoes.
Перед подачей нарежьте галантин на порционные куски, выложите их на широкое блюдо, застеленное листьями салата, и украсьте помидорами черри.