Wash the liver, dry on paper towels, cut into small pieces. Peel the onions, carrots and garlic. Chop the onion, grate the carrots on a medium grater, pass the garlic through a press. Wash the greens, dry on paper towels and finely chop. For serving, divide the parsley into leaves. Prepare the blender.
Печень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, нарежьте небольшими кусочками. Лук, морковь и чеснок очистите. Лук измельчите, морковь натрите на средней терке, чеснок пропустите через пресс. Зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарубите. Зелень петрушки для подачи разделите на листочки. Приготовьте блендер.
Prepare onions and carrots. In a heated frying pan with the addition of 1 tbsp. l. fry chopped onion in vegetable oil for 3-5 minutes. Add grated carrots, stir and fry until tender - approximately 5-7 minutes.
Приготовьте лук с морковью. На разогретой сковороде с добавлением 1 ст. л. растительного масла обжарьте измельченный лук в течение 3-5 минут. Добавьте тертую морковь, перемешайте и обжаривайте до готовности — ориентировочно 5-7 минут.
Make liver "dough". Place liver pieces in a blender bowl, add milk, flour, eggs, salt and pepper. Beat the products until smooth and liquid.
Сделайте печеночное "тесто". В чашу блендера положите куски печени, добавьте молоко, муку, яйца, соль и перец. Взбейте продукты до однородной жидкой массы.
Fry the liver pancakes. Heat a frying pan with oil. Fry the liver mixture on both sides like regular pancakes, about 2-3 minutes on each side.
Пожарьте печеночные блинчики. Разогрейте сковороду с маслом. Печеночную смесь обжаривайте с двух сторон, как обычные блинчики, приблизительно по 2-3 минуты с каждой стороны.
Make the “cream” for the cake. In a deep bowl, combine mayonnaise, chopped herbs and garlic. Stir.
Сделайте "крем" для торта. В глубокой миске соедините майонез, рубленую зелень и чеснок. Перемешайте.
Assemble the cake. Place the first pancake on a plate, brush with mayonnaise sauce, sprinkle with onion-carrot mixture, and cover with the second pancake. Repeat the procedure until you run out of pancakes. Coat the top of the liver cake with mayonnaise. Place in the refrigerator and let steep for 1-2 hours.
Соберите торт. Первый блинчик положите на тарелку, смажьте майонезным соусом, посыпьте луково-морковной зажаркой, накройте вторым блином. Повторяйте процедуру до тех пор, пока не закончатся блины. Верх печеночного торта обмажьте майонезом. Поставьте в холодильник и дайте настояться 1-2 часа.
Before serving, cut the liver cake into portions and garnish each with a leaf of fresh parsley.
Перед подачей на стол разрежьте печеночный торт на порционные куски, каждый украсьте листиком свежей петрушки.