Prepare ingredients for meat pies. Peel the onion and cut into medium cubes. Boil the meat, cool it and pass it through a meat grinder with a fine grid. Melt 50 g butter for the dough. Separate the yolk from the white to grease the finished pies.
Подготовьте продукты для пирожков с мясом. Лук почистите и нарежьте средними кубиками. Отварите мясо, остудите его и пропустите через мясорубку с мелкой решеткой. Растопите 50 г сливочного масла для теста. Отделите желток от белка для смазки готовых пирожков.
Prepare the filling. Heat vegetable oil in a thick-bottomed frying pan. Fry the onion until golden, then place it in a separate bowl. Add fried onions, salt and pepper to the meat. Stir.
Приготовьте начинку. В сковороде с толстым дном разогрейте растительное масло. Обжарьте лук до золотистости, затем положите его в отдельную миску. Добавьте в мясо обжаренный лук, соль и перец. Перемешайте.
Prepare the dough. Mix sour cream, salt, one egg. Separately, mix flour, baking powder or soda. Sift onto the table. Pour the sour cream and egg mixture into the flour and quickly knead into a soft dough. While kneading, add melted butter. Let the dough rest for 5 minutes.
Приготовьте тесто. Смешайте сметану, соль, одно яйцо. Отдельно смешайте муку, разрыхлитель или соду. Просейте на стол. В муку вылейте смесь сметаны с яйцом и быстро замесите мягкое тесто. В процессе замеса добавьте растопленное сливочное масло. Дайте тесту "отдохнуть" 5 минут.
Bake the pies. Roll out the dough into a layer 3 mm thick. Using a round notch with a diameter of 15 cm, cut out circles. Place one tablespoon of filling in the middle of each circle. Fold the pies in half and pinch well. Place the meat pies on a baking tray lined with baking paper. Brush the top with yolk diluted with water. Bake at 200 degrees for 15-20 minutes.
Запеките пирожки. Тесто раскатайте в пласт толщиной 3 мм. Круглой выемкой диаметром 15 см вырежьте кружки. На середину каждого кружка выложите одну столовую ложку начинки. Сверните пирожки пополам и хорошо защипните. Выложите пирожки с мясом на противень, застеленный бумагой для выпечки. Смажьте сверху желтком, разведенным водой. Запекайте при 200 градусах 15-20 минут.
Serve the meat pies with sweet tea.
Подавайте пирожки с мясом со сладким чаем.