Wash tomatoes and all fresh herbs and dry. Peel the garlic. Sterilize jars and lids in any way.
Помидоры и всю свежую зелень помойте, обсушите. Чеснок почистите. Банки и крышки простерилизуйте любым способом.
Prepare the ingredients for pickling. Cut each tomato into 2-4 parts. Finely chop fresh herbs and garlic. Mix salt, garlic and pepper in a separate bowl. Mix cold water with vodka.
Подготовьте ингредиенты для засолки. Каждый помидор разрежьте на 2-4 части. Свежую зелень и чеснок мелко покрошите. Смешайте в отдельной миске соль, чеснок и перец. Холодную воду смешайте с водкой.
Pickle the tomatoes. Place a layer of tomatoes on the bottom of the jar. Sprinkle with salt and herbs. Alternate layers of tomatoes, salt and herbs until you run out of tomatoes. Fill with water and vodka. Press down and leave at room temperature for 3 days. Then tightly close the jars with lids and put them in a cool place.
Засолите помидоры. Положите на дно банки слой помидоров. Посыпьте солью и зеленью. Чередуйте слои из помидоров, соли и зелени, пока не закончатся томаты. Залейте водой с водкой. Придавите прессом и оставьте при комнатной температуре на 3 дня. Затем плотно закройте банки крышками и уберите в холодное место.
Serve the salted tomatoes cold in a beautiful transparent salad bowl, garnished with a sprig of fresh cilantro.
Подавайте соленые помидоры холодным способом в прозрачном красивом салатнике, украсив веточкой свежей кинзы.