Wash the zucchini, cut in half and, using a teaspoon, carefully scoop out the pulp, leaving the walls 5-7 mm thick. Chop the zucchini pulp with a knife. Peel the garlic and pass through a press or chop with a knife. Wash the tomatoes, dry and cut into small pieces. Grate the hard cheese on a fine grater. Wash the spinach, cherry tomatoes and green onions, finely chop the onion. When choosing zucchini, give preference to slightly underripe small fruits rather than overripe ones, so that there are no large seeds inside. The surface of the zucchini should be elastic and without damage.
Вымойте кабачки, разрежьте пополам и с помощью чайной ложки аккуратно выньте мякоть, оставив стенки толщиной 5-7 мм. Мякоть кабачка порубите ножом. Чеснок очистите от шкурки и пропустите через пресс или измельчите ножом. Помидоры вымойте, обсушите и нарежьте небольшими кусочками. Твердый сыр потрите на мелкой терке. Шпинат, помидоры черри и зеленый лук помойте, лук мелко нашинкуйте. Выбирая кабачки, отдавайте предпочтение слегка недозревшим небольшим плодам, а не перезревшим, чтобы внутри не было крупных семечек. Поверхность кабачков должна быть упругой и без повреждений.
Fry the minced meat and vegetables. Heat the butter in a frying pan and place the minced meat on it. Fry the minced meat over medium heat for 7-8 minutes, stirring constantly and breaking up lumps with a spatula. Add zucchini pulp, chopped tomatoes and chopped garlic to the minced meat. Stir and simmer over medium heat for another 7-10 minutes until all the liquid has evaporated. At the end, add salt and pepper to the filling and mix.
Пожарьте фарш и овощи. В сковороде разогрейте сливочное масло и выложите на нее фарш. Обжарьте фарш на среднем огне в течение 7-8 минут, постоянно помешивая и разбивая лопаткой комочки. К фаршу добавьте мякоть кабачков, нарезанные помидоры и измельченный чеснок. Перемешайте и тушите на среднем огне еще 7-10 минут, пока не выпарится вся жидкость. В конце добавьте к начинке соль, перец и перемешайте.
Stuff and bake the zucchini. Preheat the oven to 180 degrees. Line a baking pan with baking parchment. Fill the zucchini boats with minced meat and tomatoes, sprinkle with grated cheese and place in a baking dish. Place the zucchini in the oven for 15-20 minutes. During this time, the cheese should melt and bake until golden brown.
Нафаршируйте и запеките кабачки. Разогрейте духовку до 180 градусов. Форму для запекания застелите пергаментом для выпечки. Лодочки из кабачков наполните начинкой из фарша и помидоров, посыпьте тертым сыром и переложите в форму для запекания. Поставьте кабачки запекаться в духовку на 15-20 минут. За это время сыр должен расплавиться и запечься до золотистой корочки.
Sprinkle the stuffed zucchini with microgreens, place on a plate and garnish with fresh cherry tomatoes.
Посыпьте фаршированные кабачки микрозеленью, выложите на блюдо и украсьте свежими помидорами черри.