Remove the mince from the refrigerator to defrost but remain cold. Wash the tomatoes, peel the onion and garlic clove. Finely chop the onion. Prepare a sauce boat and a dish for serving tomatoes to the table. Grate the cheese into a separate container. Grease a baking dish with vegetable oil.
Достаньте фарш из холодильника, чтобы он разморозился, но остался холодным. Помойте помидоры, почистите лук и зубчик чеснока. Мелко нарежьте лук. Подготовьте соусник и блюдо для подачи помидоров к столу. Потрите сыр в отдельную емкость. Смажьте форму для запекания растительным маслом.
Fry the minced meat. Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onion for 3-5 minutes until light golden brown. Then add the minced meat to the pan and fry for another 15 minutes, stirring frequently to ensure even frying. Remove the pan from the heat.
Обжарьте фарш. Разогрейте на сковороде растительное масло.Лук обжарьте в течение 3-5 минут до легкого золотистого цвета. Затем выложите на сковороду фарш и жарьте еще 15 минут, часто помешивая для равномерной обжарки. Снимите сковороду с огня.
Stuff the tomatoes. To stuff tomatoes, first cut off the top of each and carefully scoop out the pulp. Add the pulp to the minced meat, salt and pepper it, stir everything. Spread the filling over the tomatoes and sprinkle them with grated cheese.
Нафаршируйте помидоры. Чтобы фаршировать помидоры, сначала отрежьте верх у каждого и аккуратно достаньте мякоть. Добавьте мякоть в фарш, посолите и поперчите его, все размешайте. Распределите начинку по помидорам и посыпьте их тертым сыром.
Finish cooking. Preheat the oven to 200 degrees. Transfer the tomatoes to a baking dish or baking sheet. Bake the tomatoes for about 20 minutes.
Завершите приготовление. Разогрейте духовку до 200 градусов. Переложите помидоры в форму для запекания или на противень. Запекайте помидоры около 20 минут.
Make the dish more piquant and interesting by preparing a sauce for the tomatoes. To do this, chop the garlic, mix it with mayonnaise and add a little ground pepper.
Сделайте подачу блюда пикантнее и интереснее, приготовив для помидоров соус. Для этого измельчите чеснок, смешайте его с майонезом и добавьте немного молотого перца.