Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Cut carrots and cabbage into thin strips. Pour water into a saucepan and put on fire.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. Морковь и капусту нарежьте тонкой соломкой. В кастрюлю налейте воды и поставьте на огонь.
Pour salt into a liter jar.
Насыпьте в литровую банку соль.
Add black peppercorns and cloves to the jar.
Добавьте в банку черный перец горошком и гвоздику.
Remove the stems, seeds and cut off the tops of the peppers. Then heat a frying pan with vegetable oil and fry the tops of the peppers. Then stuff the peppers with carrots and cabbage. Place the peppers in a jar and cover them with the fried tops.
У перцев удалите плодоножки, семена и отрежьте верхушки. Затем разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте верхушки перцев. После нафаршируйте перцы морковкой и капустой. Уложите перцы в банку и накройте их обжаренными верхушками.
Pour boiling water over the capsicum and let it brew for a day in a cool, dark place. Bon appetit!
Залейте стручковый перец кипятком и дайте ему настояться сутки в прохладном темном месте. Приятного аппетита!
Stuffed peppers make a great winter appetizer. You can complement the dish with boiled potatoes or mashed potatoes.
Фаршированные перцы станут отличной зимней закуской. Дополнить блюдо можно вареным картофелем или пюре.