Wash the pork shanks. Peel onions, garlic, carrots and potatoes. Cut the carrots into slices, potatoes into cubes, and onions into large slices. Prepare a pressure cooker, blender and baking tray. Before slicing, place the onion in the freezer for a few minutes - after this procedure the vegetable will not irritate your eyes.
Свиные голени вымойте. Лук, чеснок, морковь и картофель почистите. Нарежьте морковь кружочками, картофель — кубиками, лук — крупными ломтиками. Приготовьте скороварку, блендер и противень. Перед нарезкой положите луковицу на несколько минут в морозильную камеру — после этой процедуры овощ не будет раздражать глаза.
Cook the shanks in a pressure cooker. Place the drumsticks in the pressure cooker. Add onions, garlic cloves, chopped carrots and potatoes. Pour in wine and oil, add salt, paprika, black peppercorns, bay leaf and water. Cover the pan with a lid and cook the shanks for 1 hour over very low heat.
Приготовьте рульки в скороварке. Выложите голени в скороварку. Добавьте репчатый лук, дольки чеснока, нарезанные морковь и картошку. Залейте вином и маслом, добавьте соль, паприку, черный перец горошком, лавровый лист и воду. Накройте кастрюлю крышкой и варите рульки в течение 1 часа на очень медленном огне.
Finish cooking the pork knuckles in the oven. Place the shanks on a baking sheet. Grind the carrots, potatoes, garlic and onions with the remaining broth in a blender, pour the mixture over the meat and potatoes. Bake the dish for 35-40 minutes in an oven preheated to 180 degrees.
Завершите приготовление свиных рулек в духовке. Рульки выложите на противень. Морковь, картошку, чеснок и лук измельчите с добавлением оставшегося бульона в блендере, залейте смесью мясо и картошку. Запекайте блюдо 35-40 минут в разогретой до 180 градусов духовке.
Serve the shanks, cooked in a pressure cooker and oven, with adjika and mustard.
Подавайте рульки, приготовленные в скороварке и духовке, с аджикой и горчицей.