Remove the salted tomatoes from the jar and place in a deep bowl. Peel, wash and chop the garlic cloves in a press. Wash the greens, dry and finely chop. Prepare a baking tray and baking paper. Turn the oven on 180 degrees.
Соленые помидоры достаньте из банки и положите в глубокую миску. Зубчики чеснока почистите, помойте и измельчите в прессе. Зелень помойте, обсушите и мелко нарежьте. Приготовьте противень и бумагу для выпечки. Включите духовку на 180 градусов.
Prepare the tomatoes for baking. Cut the tomatoes in half and place them on a flat surface. Let the liquid drain. Then transfer to a baking sheet lined with parchment paper. Sprinkle the tomatoes evenly with a mixture of Provençal herbs, pepper and oil.
Подготовьте помидоры к запеканию. Помидоры разрежьте пополам и разложите на ровную поверхность. Дайте стечь жидкости. Затем переложите на противень, застеленный пергаментной бумагой. Равномерно посыпьте помидоры смесью прованских трав, перцем и полейте маслом.
Bake the salted tomatoes in the oven. Place the baking sheet with tomatoes in a preheated oven and bake for 15-20 minutes. Remove the tomatoes from the oven and let them cool slightly.
Запеките соленые помидоры в духовке. Противень с томатами поставьте в разогретую духовку и запекайте в течение 15-20 минут. Достаньте помидоры из духовки и дайте им немного остыть.
Before serving, sprinkle the tomatoes with chopped garlic and fresh herbs.
Перед подачей посыпьте помидоры измельченным чесноком и свежей зеленью.