Wash the zucchini, dry with paper towels, cut off the stalks. Wash the parsley and dry. Peel the garlic. Prepare a durable plastic bag.
Кабачки вымойте, обсушите бумажными полотенцами, отрежьте плодоножки. Петрушку вымойте, обсушите. Чеснок очистите от шелухи. Приготовьте прочный целлофановый пакет.
Grind the food. Cut the zucchini in any way: into slices, slices or slices. Chop the parsley. Cut the garlic into thin slices or pass through a press.
Измельчите продукты. Кабачки нарежьте любым способом: дольками, ломтиками или слайсами. Петрушку измельчите. Чеснок нарежьте тонкими слайсами или пропустите через пресс.
Place the ingredients in a bag and marinate the zucchini. Place zucchini, parsley, and garlic in a thick plastic bag. Add salt, sugar, lemon juice. Tie the bag, carefully mix the contents and leave at room temperature for 3 hours.
Выложите продукты в пакет и замаринуйте кабачки. В плотный целлофановый пакет положите кабачки, петрушку, чеснок. Добавьте соль, сахар, сок лимона. Завяжите пакет, аккуратно перемешайте содержимое и оставьте при комнатной температуре на 3 часа.
Remove the pickled zucchini from the bag and place in a deep bowl. Serve with pork chops.
Маринованные кабачки извлеките из пакета, выложите в глубокую пиалу. Подайте к столу со свиными отбивными.