Clean the meat from films and cut into large pieces. Prepare a large pan for barbecue and skewers for frying.
Мясо очистите от пленок, нарежьте крупными кусками. Приготовьте большую кастрюлю для шашлыка, шампуры для жарки.
Prepare the marinade. Mix ketchup and mayonnaise in a saucepan, add hot red and black pepper, coriander, marjoram, oregano and paprika to the mixture.
Приготовьте маринад. Смешайте в кастрюле кетчуп и майонез, добавьте в смесь острый красный и черный перец, кориандр, майоран, орегано и паприку.
Marinate the kebab. Place the meat in the marinade, mix everything well, cover the pan with a lid and place in the refrigerator overnight.
Замаринуйте шашлык. Мясо положите в маринад, хорошо все перемешайте, накройте кастрюлю крышкой и поставьте на ночь в холодильник.
Prepare the shish kebab. Remove the pan from the refrigerator and place the pieces on clean skewers. Fry the shashlik on the grill until nicely golden brown.
Приготовьте шашлык. Достаньте кастрюлю из холодильника, наденьте кусочки на чистые шампуры. Пожарьте шашлык на мангале до приятной золотистой корочки.
Appetizing, aromatic kebab is best served hot with vegetables and your favorite sauce.
Аппетитный, ароматный шашлык лучше подавать горячим с овощами и любимым соусом.