Wash the champignons and dry on paper towels. Wash the parsley, dry on paper towels and finely chop. Peel the garlic and chop it with a knife. To serve, peel the onion and cut into thin half rings. Fry sesame seeds in a dry frying pan until golden brown. Prepare sterilized jars and nylon lids.
Шампиньоны вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Зелень петрушки вымойте, обсушите на бумажных полотенцах и мелко нарежьте. Чеснок очистите от шелухи и измельчите ножом. Лук для подачи очистите, нарежьте тонкими полукольцами. Кунжут обжарьте на сухой сковороде до золотистого цвета. Приготовьте стерилизованные банки и капроновые крышки.
Boil the mushrooms. Place the champignons in a saucepan and cover with water. Add salt and turn the heat to high. Bring to a boil, reduce heat to medium. Cook for 20 minutes. Then drain the mushrooms in a colander and let the liquid drain.
Отварите грибы. Положите шампиньоны в кастрюлю, залейте водой. Добавьте соль и включите сильный огонь. Доведите до кипения, уменьшите мощность огоня до среднего. Варите 20 минут. Затем откиньте грибы на дуршлаг и дайте стечь жидкости.
Roast the sesame seeds. Place the sesame seeds in a dry, preheated frying pan and fry for 2-3 minutes, stirring constantly.
Обжарьте кунжут. Выложите семена кунжута на сухую разогретую сковороду и обжаривайте 2-3 минуты постоянно помешивая.
Prepare the marinade. Pour vegetable oil, soy sauce and vinegar into a deep container and mix. Add parsley, coriander, black pepper, bay leaf and garlic. Mix thoroughly. Add sesame seeds and stir again.
Приготовьте маринад. В глубокую емкость налейте растительное масло, соевый соус и уксус, перемешайте. Добавьте зелень петрушки, кориандр, черный перец, лавровый лист и чеснок. Тщательно перемешайте. Добавьте кунжут и еще раз перемешайте.
Marinate the champignons. Place the mushrooms in a bowl with the marinade and mix thoroughly.
Замаринуйте шампиньоны. В миску с маринадом выложите грибы, тщательно перемешайте.
Preserve the champignons. Transfer the mushrooms along with the marinade into clean sterilized jars, cover with nylon lids and refrigerate.
Законсервируйте шампиньоны. Переложите грибы вместе с маринадом в чистые стерилизованные банки, закройте капроновыми крышками и поставьте в холодильник.
Place the marinated champignons in a deep elegant bowl and garnish with onion half rings on top.
Маринованные шампиньоны выложите в глубокую изящную пиалу, сверху украсьте полукольцами репчатого лука.