Wash the apricots, remove the pits and cut the fruit into pieces. Prepare a blender and an electric vegetable dryer for use.
Помойте абрикосы, уберите косточки и нарежьте фрукты на кусочки. Подготовьте к работе блендер и электросушилку для овощей.
Grind the apricots. Place the fruit in a blender bowl and blend until smooth. Add sugar and stir the mixture.
Измельчите абрикосы. Положите фрукты в чашу блендера и измельчите до однородной массы. Добавьте сахар и перемешайте массу.
Prepare apricot marshmallow. Lubricate the dryer tray with vegetable oil. Pour in the apricot puree and spread evenly over the surface. Dry the fruit in the machine at a temperature of 55°C for 5-6 hours.
Приготовьте абрикосовую пастилу. Поддон сушилки смажьте растительным маслом. Вылейте абрикосовое пюре, равномерно распределите по поверхности. Сушите фрукты в аппарате при температуре 55°С 5-6 часов.
Roll the finished marshmallow into a tube and put it in a storage container. Serve cooled apricot pastille prepared in an electric dryer with green tea.
Сверните готовую пастилу в трубочку и уберите в контейнер для хранения. Подавайте абрикосовую пастилу, приготовленную в электросушилке, в остывшем виде к зеленому чаю.