Wash the tomatoes, peel the garlic and pass it through a special press. Finely grate the cheese. Prepare a flat, wide dish to serve the appetizer. Wash and dry the parsley and dill.
Помойте помидоры, почистите чеснок и пропустите его через специальный пресс. Мелко потрите сыр. Подготовьте плоское широкое блюдо для подачи закуски. Промойте и высушите зелень петрушки и укропа.
Make the filling. Cut the top off each vegetable and carefully scoop out the pulp using a spoon. Mix grated cheese with chopped garlic and tomato pulp. Add mayonnaise and pepper and then stir.
Сделайте начинку. Срежьте верхушку с каждого овоща и аккуратно вытащите мякоть при помощи ложки. Смешайте натертый сыр с измельченным чесноком и мякотью помидоров. Добавьте майонез и перец, а затем размешайте.
Prepare a tomato and garlic appetizer. Arrange the tomatoes on a platter. Using a teaspoon, carefully spread the filling evenly over them. If desired, each tomato can be covered with a cut top to create an impromptu “lid”.
Приготовьте закуску из помидоров с чесноком. Разложите помидоры на блюде. Аккуратно чайной ложкой равномерно разложите по ним начинку. По желанию каждый помидор можно накрыть срезанной верхушкой, чтобы получилась импровизированная "крышка".
Serve tomatoes stuffed with garlic with fresh herbs.
Подавайте помидоры, фаршированные чесноком, со свежей зеленью.