Before you start cooking, be sure to check all the necessary ingredients and prepare your work surface. Rinse the tomatoes and dry with a paper towel, peel the garlic.
Перед началом готовки не забудьте проверить все необходимые ингредиенты и подготовить рабочую поверхность. Помидоры промойте и просушите бумажным полотенцем, почистите чеснок.
It is necessary to place the jars in the oven for sterilization. Preheat the oven to 120 degrees. Keep the jars and lids in the oven for 13-15 minutes.
Необходимо поместить банки в духовку для стерилизации. Духовку разогрейте до 120 градусов. Держите банки и крышки в духовке 13-15 минут.
Cut the tomatoes into large slices.
Нарежьте помидоры крупными дольками.
Peel the garlic cloves and cut into slices.
Зубчики чеснока очистите и нарежьте пластинками.
Grind the tomatoes and garlic in a blender until smooth.
Измельчите помидоры и чеснок в блендере до однородной массы.
Pour the dressing into a saucepan, add salt and ground black pepper to taste. Bring the sauce to a simmer over low heat.
Перелейте заправку в кастрюлю, добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Доведите соус до кипения на медленном огне.
Tomato sauce is perfect for pasta, rice and any other type of cereal.
Томатный соус отлично подойдет к пасте, рису и любым другим видам крупы.