Wash the chicken fillet, tomato and herbs. Finely chop the parsley with a knife. Peel the garlic and pass through a press. Transfer the tomato sauce into a gravy boat.
Помойте куриное филе, помидор и зелень. Петрушка мелко нарубите ножом. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Переложите томатный соус в соусницу.
Prepare the chicken. Make 4 diagonal cuts in each fillet piece. In a bowl, mix half the olive oil, salt, pepper and dry Italian herbs mixture. Coat the chicken with the mixture.
Подготовьте курицу. Сделайте в каждом кусочке филе по 4 разреза по диагонали. В тарелке смешайте половину оливкового масла, соль, перец и сухую смесь "итальянские травы". Обмажьте получившейся смесью курицу.
Stuff the meat. Grease a baking dish with the remaining olive oil and arrange the chicken pieces in it. Cut the cheese into 8 slices, and the tomato into 8 slices. Insert a slice of tomato with a slice of cheese into the cuts on the fillet, sprinkling them with chopped basil.
Нафаршируйте мясо. Смажьте форму для запекания оставшимся оливковым маслом и разложите в ней куски курицы. Нарежьте сыр на 8 пластинок, помидор также на 8 кружочков. Вставляйте кружок помидора с пластинкой сыра в разрезы на филе, присыпав их измельченным базиликом.
Bake the dish. Preheat the oven to 200 degrees, place the pan with the stuffed chicken in it and bake for 30 minutes.
Запеките блюдо. Разогрейте духовку до 200 градусов, поставьте в нее форму с фаршированной курицей и запекайте в течение 30 минут.
Serve stuffed chicken breast with homemade tomato sauce made from tomatoes in their own juice, garlic and basil.
Подавайте фаршированную куриную грудку с домашним томатным соусом из помидоров в собственном соку, чеснока и базилика.