Wash the meat, dry with paper towels, cut into strips. Wash vegetables and lettuce leaves and dry with paper towels. Peel the onion. Remove the seeds, internal membranes and stalk from the bell pepper. Prepare serving plates.
Мясо вымойте, обсушите бумажными полотенцами, нарежьте полосками. Овощи и листья салата вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Лук очистите. У болгарского перца удалите семена, внутренние перегородки и плодоножку. Приготовьте тарелки для подачи.
Cook the meat. In a frying pan with the addition of 1 tbsp. l. olive oil, fry the meat for 2-3 minutes. Cut the bell pepper into strips and add to the meat. Fry over medium heat for about 5-7 minutes.
Приготовьте мясо. На сковороде с добавлением 1 ст. л. оливкового масла обжарьте мясо в течение 2-3 минут. Болгарский перец нарежьте полосками и добавьте к мясу. Обжаривайте на огне средней мощности около 5-7 минут.
Boil broccoli and corn. Place broccoli florets and corn kernels in a saucepan of boiling water. Bring to a boil and cook for no more than 5 minutes. Then drain the vegetables in a colander and allow the excess liquid to drain.
Отварите брокколи и кукурузу. В кастрюлю с кипящей водой выложите соцветия брокколи и зерна кукурузы. Доведите до кипения и варите не более 5 минут. Затем откиньте овощи на дуршлаг и дайте стечь лишней жидкости.
Grind the remaining products. Cut the cucumbers into strips, tomatoes into thin slices, and onions into half rings. Tear the lettuce leaves with your hands.
Измельчите оставшиеся продукты. Огурцы нарежьте полосками, помидоры — тонкими дольками, лук — полукольцами. Листья салата порвите руками.
Assemble the salad. Place meat with bell peppers, broccoli, corn, cucumbers, tomatoes, and onions in a deep salad bowl. Season with olive oil, salt and pepper and stir. Place the salad in the refrigerator for 1 hour to infuse.
Соберите салат. В глубокий салатник выложите мясо с болгарским перцем, брокколи, кукурузу, огурцы, помидоры, лук. Заправьте оливковым маслом, посолите, приправьте перцем и перемешайте. Поставьте салат в холодильник на 1 час для настаивания.
Serve the salad on serving plates lined with lettuce leaves. Young boiled potatoes will be a good addition to the dish.
Подавайте салат на порционных тарелках, застеленных салатными листьями. Хорошим дополнением к блюду станет молодой отварной картофель.