Wash the turkey meat and dry it on paper towels. Peel the garlic and pass through a press. Prepare a heatproof baking sheet. Turn on the oven to 200 degrees. Prepare a salad of cucumbers, radishes and green onions, season it with sunflower oil.
Мясо индейки вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Чеснок очистите от шелухи и пропустите через пресс. Приготовьте жаропрочный противень. Включите духовку на 200 градусов. Приготовьте салат из огурцов, редиса и зеленого лука, заправьте его подсолнечным маслом.
Prepare the marinade. In a deep bowl, combine soy sauce, honey, olive oil, pressed garlic and ground pepper. Mix thoroughly.
Приготовьте маринад. В глубокой миске соедините соевый соус, мед, оливковое масло, пропущенный через пресс чеснок и молотый перец. Тщательно перемешайте.
Marinate the medallions. Place the turkey medallions in the bowl with the marinade, stir to coat the meat evenly, and let sit for 2 hours.
Замаринуйте медальоны. Выложите в миску с маринадом медальоны из индейки, перемешайте, чтобы маринад равномерно покрыл мясо, и оставьте на 2 часа.
Bake the medallions. Place the medallions on a baking sheet and pour over the sauce in which the meat was marinated. Bake in an oven preheated to 200 degrees for 30 minutes. Then remove the baking sheet from the oven, turn the medallions over to the other side and bake for another 10 minutes.
Запеките медальоны. Медальоны выложите в противень и полейте соусом, в котором мариновалось мясо. Запекайте в разогретой до 200 градусов духовке в течение 30 минут. Затем противень извлеките из духовки, переверните медальоны на другую сторону и запекайте еще 10 минут.
Place the finished medallions on serving plates and pour over the resulting meat juice. Serve with vegetable salad.
Готовые медальоны разложите по порционным тарелкам, полейте образовавшимся мясным соком. Подавайте к столу с овощным салатом.