Wash the meat thoroughly and dry on paper towels. Open the jar of pineapple and drain the liquid. Wash the green onions and chop finely. Grate the cheese on a medium grater. Wash and dry the lettuce leaves. Prepare a baking dish. Turn on the oven to 200 degrees.
Мясо тщательно вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Откройте баночку с ананасами и слейте жидкость. Зеленый лук вымойте, мелко нарежьте. Сыр натрите на средней терке. Вымойте и просушите листья салата. Приготовьте форму для запекания. Включите духовку на 200 градусов.
Prepare the meat. Cut the meat into pieces 1.5 cm thick. Season with salt and pepper, cover with cling film and beat with a kitchen hammer on both sides.
Подготовьте мясо. Мясо нарежьте на кусочки толщиной 1,5 см. Посолите, поперчите, накройте пищевой пленкой и отбейте кухонным молоточком с двух сторон.
Form into rolls. Distribute 2/3 of the grated cheese over the pieces of meat, arrange the pineapple pieces and green onions. Roll into rolls.
Сформируйте рулетики. 2/3 части тертого сыра распределите по кусочкам мяса, разложите кусочки ананаса и зеленый лук. Скрутите рулетиками.
Bake pork rolls. Grease a baking tray with vegetable oil. Place the rolls on a baking sheet, grease them with mayonnaise and place in an oven preheated to 200 degrees for 30 minutes. Then remove the pan from the oven, sprinkle with the remaining hard cheese and bake for another 10 minutes.
Запеките рулетики из свинины. Противень для запекания смажьте растительным маслом. Разложите рулетики на противне, смажьте их майонезом и поставьте в разогретую до 200 градусов духовку на 30 минут. Затем достаньте форму из духовки, посыпьте оставшимся твердым сыром и запекайте еще 10 минут.
Line a serving dish with lettuce leaves, place the pork rolls on them and cut them crosswise into 3-4 slices. Serve the pork rolls with a side of mashed potatoes.
Сервировочное блюдо застелите листьями салата, выложите на них свиные рулетики и нарежьте их поперек на 3-4 ломтика. Подавайте рулетики из свинины с гарниром из картофельного пюре.