Prepare ingredients for meat pie. Peel the potatoes. Wash the pepper and tomato. Remove the skin from the onion and remove the skin from the tomato. Cut all vegetables into small pieces. Grate the cheese on a medium grater.
Подготовьте продукты для мясного пирога. Картофель почистите. Перец, помидор помойте. С лука снимите шелуху, у помидора удалите кожицу. Нарежьте все овощи маленькими кусочками. Сыр натрите на средней терке.
Prepare the dough. Boil potatoes in salted water. Drain the water and mash the vegetable until pureed. Add eggs, oil, mix. Pour the sifted flour into the resulting mass, add salt and knead the dough. Grease a baking dish with oil. Place the dough into the mold. Mash it all over the bottom and make sides. Place the mold along with the dough in the freezer for 10-15 minutes.
Приготовьте тесто. Картофель сварите в подсоленной воде. Воду слейте, овощ разомните до состояния пюре. Добавьте яйца, масло, перемешайте. Просеянную муку всыпьте в полученную массу, добавьте соль и замесите тесто. Смажьте форму для запекания маслом. Выложите тесто в форму. Разомните его по всему дну и сделайте бортики. Форму вместе с тестом поставьте в морозилку на 10-15 минут.
Prepare the filling. Fry the peppers in oil for 1 minute. Remove it to a bowl. Then fry the onion for 1 minute, add minced meat, fry for 10-12 minutes until the meat is cooked. Add fried peppers and chopped tomatoes to the meat. Stir.
Приготовьте начинку. Обжарьте в масле перец 1 минуту. Уберите его в миску. Затем обжарьте лук 1 минуту, добавьте фарш, жарьте 10-12 минут до готовности мяса. Обжаренный перец и нарезанный помидор добавьте к мясу. Перемешайте.
Bake the meat pie. Place the filling on the dough. Mix cream, milk and tomato paste. Add salt, pepper and beat the mixture a little with a mixer or whisk. Pour this mixture over the pie filling. Bake the meat pie in the oven at 200 degrees for 45-50 minutes. 10 minutes before ready, sprinkle grated cheese on top of the pie.
Запеките мясной пирог. Выложите начинку на тесто. Сливки, молоко и томатную пасту смешайте. Добавьте соль, перец и немного взбейте массу миксером или венчиком. Залейте этой смесью начинку пирога. Запекайте мясной пирог в духовке при 200 градусах 45-50 минут. За 10 минут до готовности посыпьте пирог сверху тертым сыром.
Cut the meat pie into portions and serve.
Разрежьте мясной пирог на порционные кусочки и подайте к столу.