Rinse the pollock fillet and green onions and pat dry with a paper towel. Peel the onions and carrots. Preheat oven to 200°C. Prepare the remaining ingredients.
Филе минтая и зеленый лук ополосните и промокните бумажным полотенцем. Репчатый лук и морковь очистите. Разогрейте духовку до 200 °С. Подготовьте остальные ингредиенты.
Cut the onion into half rings. Chop the green onions into rings.
Репчатый лук нарежьте полукольцами. Зеленый лук порубите колечками.
Grate the carrots on a coarse grater.
Морковь натрите на крупной терке.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and carrots for 5-7 minutes until golden.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и морковь 5-7 минут до золотистости.
Add sour cream, salt and pepper to the frying. Simmer the vegetables in sour cream for another 3-4 minutes.
Добавьте в зажарку сметану, соль и перец. Тушите овощи в сметане еще 3-4 минуты.
Grease a baking dish with vegetable oil. Place the pollock fillet in it. Salt and pepper the fish to taste.
Форму для запекания смажьте растительным маслом. Выложите в нее филе минтая. Посолите и поперчите рыбу по вкусу.
Place the roast on top of the pollock fillet. Place the fish in the oven to bake for 15-20 minutes.
Сверху на филе минтая выложите зажарку. Отправьте рыбу запекаться в духовку на 15-20 минут.
Pollock is ready. Garnish the finished dish with green onions and a couple of lemon slices.
Минтай готов. Украсьте готовое блюдо зеленым луком и парой ломтиков лимона.
Place pollock on fresh lettuce leaves. Serve the fish with mashed potatoes or steamed vegetables as a side dish.
Выложите минтай на листья свежего салата. Подайте к рыбе в качестве гарнира картофельное пюре или овощи на пару.