Prepare food for hedgehogs with rice. Chop the onion, peel the carrots, grate on a medium grater. Remove the husks from the garlic and pass through a press. Boil the cereal until half cooked.
Подготовьте продукты для ежиков с рисом. Лук порежте, морковь почистите, натрите на средней терке. С чеснока снимите шелуху, пропустите через пресс. Отварите крупу до полуготовности.
Prepare minced meat for hedgehogs. In a bowl, mix the minced meat, half the chopped onion and boiled rice. Salt, pepper, add an egg. Stir until smooth.
Подготовьте фарш для ежиков. В миске смешайте мясной фарш, половину нашинкованной луковицы и вареный рис. Посолите, поперчите, добавьте яйцо. Перемешайте до однородности.
Prepare vegetable dressing. In a frying pan, fry the remaining onion and grated carrots in oil for 1-2 minutes. Add tomato paste and garlic to the pan with the carrots and onions. Add a little salt. Add water, simmer for 2-3 minutes.
Приготовьте овощную заправку. На сковороде в масле обжарьте оставшийся лук и тертую морковь 1-2 минуты. Добавьте томатную пасту и чеснок в сковороду к моркови и луку. Немного посолите. Добавьте воду, тушите 2-3 минуты.
Prepare hedgehogs with rice. Form small balls from the minced meat. Place them in the dressing, cover with a lid and simmer for 10-15 minutes over medium heat.
Приготовьте ежики с рисом. Из фарша сформируйте небольшие шарики. Выложите их в заправку, накройте крышкой и тушите 10-15 минут на среднем огне.
Place the prepared hedgehogs on a plate and sprinkle with green onions.
Выложите готовые ежики на блюдо и посыпьте зеленым луком.