Prepare ingredients for cooking pork loin in the oven. Wash the meat, dry it and place it in a separate bowl for marinating. Peel the garlic and chop finely.
Подготовьте продукты для приготовления свиной корейки в духовке. Мясо помойте, обсушите и переложите в отдельную чашу для маринования. Чеснок почистите и мелко порубите.
Marinate the pork loin. Mix aromatic spices and herbs, a mixture of peppers, honey, mustard, salt, garlic. Coat each piece with the mixture on both sides and leave to marinate in the bowl for 4-5 hours.
Замаринуйте свиную корейку. Смешайте ароматные специи и травы, смесь перцев, мед, горчицу соль, чеснок. Обмажьте каждый кусок смесью с обеих сторон и оставьте мариноваться в чаше 4-5 часов.
Cook the pork loin in the oven. Line the pan with foil or parchment, place rosemary sprigs on the bottom of the baking pan, and place the loin on top. Bake the meat in the oven at 180-190 degrees for 40-50 minutes.
Приготовьте свиную корейку в духовке. Форму застелите фольгой или пергаментом, на дно формы для запекания выложите веточки розмарина, сверху — корейку. Запекайте мясо в духовке при 180-190 градусах 40-50 минут.
Serve oven-cooked pork loin with fresh vegetables, ginger, milk or tomato sauce.
Подавайте свиную корейку, приготовленную в духовке, со свежими овощами, имбирным, молочным или томатным соусом.