Rinse the chicken fillet and boil in salted water until tender, about 30 minutes. Then cut into cubes or tear into pieces. Wash the potatoes, boil them in their skins, cool and peel. Boil the eggs hard, cool in cold water and peel off the shell. Peel the onion and cut into half rings. Grind the walnuts in a blender or grind them in a mortar. Prepare a wide dish for shaping and serving the salad. Tip: Boil the eggs for about 7 minutes. If eggs are overcooked, the white will become rubbery and the yolk will become covered with an unpleasant grayish coating.
Куриное филе промойте и отварите в подсоленной воде до готовности около 30 минут. Затем нарежьте кубиками или порвите на кусочки. Картофель вымойте, отварите в мундире, остудите и почистите. Яйца отварите вкрутую, остудите в холодной воде и очистите от скорлупы. Почистите лук и нарежьте полукольцами. Измельчите грецкие орехи в блендере или разотрите их в ступке. Подготовьте широкое блюдо для формирования и подачи салата. Совет: варите яйца около 7 минут. Если яйца переварить, белок станет "резиновым", а желток покроется неприятным сероватым налетом.
Grind the salad ingredients. Grate the eggs on a coarse or medium grater, grate the potatoes and cheese on a coarse grater. Finely chop the pickled cucumbers.
Измельчите ингредиенты для салата. Яйца натрите на крупной или средней терке, картофель и сыр — на крупной терке. Маринованные огурцы мелко нарежьте.
Form the Pineapple Salad. Place the chopped ingredients on a plate in layers. Lightly salt and pepper each layer and cover with a thin layer of mayonnaise. Place potatoes as the first layer, onions as the second. Place half of the chicken in a third layer. Then add pickled cucumbers and another layer of chicken. Then add a layer of cheese and a layer of eggs. Before serving, refrigerate the salad with chicken and nuts for 3-4 hours.
Сформируйте салат «Ананас». Выкладывайте измельченные продукты на блюдо слоями. Каждый слой чуть посолите, поперчите и покройте тонким слоем майонеза. Первым слоем положите картофель, вторым — лук. Третьим слоем положите половину куриного мяса. Затем выложите маринованные огурцы и еще один слой куриного мяса. Потом положите слой сыра и слой яиц. Перед подачей салат с курицей и орехами поставьте в холодильник на 3-4 часа.
Use a knife to shape the chicken and walnut salad into a pineapple shape. Garnish the edge of the pineapple with green onions and sprinkle walnuts on top of the salad.
Придайте салату с курицей и орехами при помощи ножа форму ананаса. Украсьте перьями зеленого лука край «ананаса» и посыпьте салат сверху грецкими орехами.