Before cooking, rinse the chicken and cut it into portions. Peel the onion and cut into half rings. Peel the garlic cloves and pass through a press. Rinse the greens for serving and chop them into small pieces.
Курицу перед приготовлением промойте, разделайте на порционные куски. Лук очистите от шелухи, нарежьте полукольцами. Зубчики чеснока почистите и пропустите через пресс. Зелень для подачи сполосните и некрупно нарежьте.
Marinate the chicken. Salt the pieces of meat, season with pepper and paprika, rub with garlic and leave to marinate for 60 minutes.
Замаринуйте курицу. Куски мяса посолите, приправьте перцем и паприкой, натрите чесноком и оставьте на 60 минут мариноваться.
Prepare the chicken. Heat a frying pan with vegetable oil over high heat, then reduce the heat and add the onion half rings. Fry them until golden brown. Then move the onion to the edge of the pan and fry the chicken pieces for 5-7 minutes on each side. Pour beer into the pan, stir, cover and simmer for about 15 minutes.
Приготовьте курицу. Разогрейте сковороду с растительным маслом на сильном огне, затем убавьте огонь и выложите полукольца лука. Обжарьте их до золотистого цвета. Затем отодвиньте лук на край сковороды и обжарьте кусочки курицы по 5-7 минут с каждой стороны. Влейте в сковороду пиво, перемешайте, накройте крышкой и тушите около 15 минут.
Sprinkle the top of the dish with chopped parsley and dill. Serve the chicken directly in the pan with the pita pieces.
Посыпьте сверху блюдо рубленой зеленью петрушки и укропа. Подавайте курицу прямо в сковороде с кусочками лаваша.