Prepare all the necessary ingredients and work surface. Rinse the broccoli. If necessary, clean the pollock fillet from scales and bones.
Подготовьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Промойте брокколи. При небходимости, очистите филе минтая от чешуи и костей.
Pour water into the pan, add salt and put on fire. Divide the broccoli into florets.
В кастрюлю влейте воды, посолите и поставьте на огонь. Брокколи разделите на соцветия.
Place broccoli in boiling water and cook until tender, 5-7 minutes.
В кипящую воду опустите брокколи и варите до готовности 5-7 минут.
Roll pollock fillet in flour. Melt the butter in a frying pan and place the fillets in the pan.
Филе минтая обваляйте в муке. Растопите на сковороде сливочное масло и выложите в сковороду филе.
Fry the fish until cooked through, 3-5 minutes on each side.
Обжарьте рыбу до готовности в течение 3–5 минут с каждой стороны.
Fry the broccoli florets in a frying pan for 1-2 minutes.
Поджарьте соцветия брокколи на сковороде в течение 1–2 минут.
Place pollock and broccoli on serving plates. Add sour cream and crushed peanuts to the dish. Bon appetit!
Выложите минтай и брокколи на порционные тарелки. Добавьте к блюду сметану с толченым арахисом. Приятного аппетита!
Add a few fresh basil leaves, cherry tomatoes and a slice of lemon to the dish.
Добавьте к блюду несколько листиков свежего базилика, помидоры черри и ломтик лимона.