Conveniently arrange the ingredients you need. Rinse the egg under running water. Separate the white from the yolk. Sift the flour. Rinse the chicken breast. Wash the greens. Preheat the oven to 200 degrees. Prepare a meat grinder or blender, baking dish and cutlery.
Удобно расположите нужные ингредиенты. Яйцо промойте под проточной водой. Отделите белок от желтка. Муку просейте. Промойте куриную грудку. Зелень промойте. Разогрейте духовку до 200 градусов. Подготовьте мясорубку или блендер, форму для запекания и столовые приборы.
Boil the chicken meat. Pour water into a saucepan and add chicken breast. Place on the fire and add salt after boiling. Cook for 20-30 minutes until done. Remove the finished meat from the heat and cool.
Отварите куриное мясо. В кастрюлю налейте воду и положите куриную грудку. Поставьте на огонь и после закипания посолите. Варите 20-30 минут до готовности. Готовое мясо снимите с огня и остудите.
Grind the meat. Pass the chicken breast through a meat grinder or grind in a blender.
Измельчите мясо. Пропустите куриную грудку через мясорубку или измельчите блендером.
Prepare the soufflé dressing. Place a frying pan on the fire, add flour, salt and dry. Heat the milk and add to the pan. Stirring, cook for 10 minutes over low heat. Cool the resulting sauce slightly and strain.
Приготовьте заправку для суфле. Поставьте на огонь сковороду, всыпьте муку, соль и подсушите. Разогрейте молоко и добавьте в сковороду. Помешивая, варите 10 минут на слабом огне. Полученный соус слегка остудите и процедите.
Combine ingredients for chicken soufflé. Combine chopped chicken fillet with white sauce. Add melted butter to meat. The oil should not be hot. Then add the yolk, salt and mix. Beat the whites into a thick foam and add to the total mass. Mix carefully without disturbing the airy consistency of the future soufflé.
Соедините ингредиенты для куриного суфле. Измельченное куриное филе соедините с белым соусом. Добавьте растопленное масло к мясу. Масло не должно быть горячим. Следом добавьте желток, соль и перемешайте. Белки взбейте в густую пену и добавьте в общую массу. Аккуратно перемешайте, не нарушая воздушную консистенцию будущего суфле.
Bake the soufflé. Grease a baking dish with oil. Distribute the souffle in the mold. Place in an oven preheated to 200 degrees and bake for 15-20 minutes. Serve the finished tender chicken soufflé to the table.
Запеките суфле. Форму для запекания смажьте маслом. Распределите суфле в форме. Отправьте в заранее разогретую до 200 градусов духовку и выпекайте 15-20 минут. Готовое нежное куриное суфле подайте к столу.
Serve garnished with a sprig of cilantro.
Подавайте, украсив веточкой кинзы.