Conveniently arrange all the ingredients. Wash the new potatoes well and dry. Peel, wash and finely chop the garlic cloves. Wash the greens, dry and finely chop. Prepare your frying pan and cutlery.
Удобно расположите все ингредиенты. Молодой картофель хорошо промойте, обсушите. Зубчики чеснока почистите, помойте и мелко нарежьте. Зелень помойте, обсушите и мелко нарежьте. Подготовьте сковороду и столовые приборы.
Fry the potatoes. Place the frying pan on the fire, heat the oil and add the potatoes. Stir the potatoes until they are all coated with oil. Fry until crispy, 15-20 minutes, stirring occasionally.
Пожарьте картофель. Сковороду поставьте на огонь, разогрейте масло и добавьте картофель. Перемешайте картофель, чтоб он весь покрылся маслом. Жарьте до появления хрустящей корочки 15-20 минут, иногда помешивая.
Salt and add spices. Add salt, garlic and spices. Place the finished potatoes on a dish and serve.
Посолите и добавьте специи. Добавьте соль, чеснок и специи. Готовый картофель выложите на блюдо и подайте к столу.
Before serving, sprinkle with finely chopped herbs.
Перед подачей посыпьте мелко нарезанной зеленью.