Prepare the necessary ingredients. Rinse the eggs under running water. Sift the flour. Separate the whites from the yolks. Prepare the slow cooker.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Яйца промойте под проточной водой. Муку просейте. Отделите белки от желтков. Подготовьте мультиварку.
Make the dough. Beat the whites into foam. Add half a cup of sugar and vanilla sugar. Beat until stiff peaks form. In a separate bowl, beat the yolks with the remaining sugar. Pour a third of the yolks into the whites and beat. Add flour and stir. Pour in the remaining yolks and stir.
Сделайте тесто. Белки взбейте в пену. Добавьте полстакана сахара и ванильный сахар. Взбейте до устойчивых пиков. В отдельной миске взбейте желтки с оставшимся сахаром. Треть желтков влейте в белки и взбейте. Добавьте муку и перемешайте. Влейте оставшиеся желтки и перемешайте.
Bake a sponge cake. Grease the multicooker bowl with butter and pour in the dough. Turn on the multicooker to the “Bake” mode for 50 minutes. When ready, open the lid and carefully remove the finished biscuit.
Испеките бисквит. Чашу мультиварки смажьте сливочным маслом и влейте тесто. Включите мультиварку на режим "Выпечка" на 50 минут. Когда будет готово, откройте крышку и аккуратно достаньте готовый бисквит.
Sprinkle with powdered sugar before serving.
Перед подачей посыпьте сахарной пудрой.