Conveniently arrange the ingredients you need. Rinse the eggs under running water. Melt the butter. Sift the flour. Prepare a baking sheet and turn on the oven at 180 degrees.
Удобно расположите нужные ингредиенты. Яйца промойте под проточной водой. Сливочное масло растопите. Просейте муку. Подготовьте противень и включите духовку на 180 градусов.
Combine the ingredients. In a bowl, combine melted butter, condensed milk and eggs. Stir and add sifted flour. Stir until smooth. Quench the baking soda with lemon juice and add to the dough, stir. Divide the dough into two parts. Add cocoa to one of the parts and stir.
Соедините ингредиенты. В миске соедините растопленное масло, сгущенку и яйца. Перемешайте и добавьте просеянную муку. Перемешайте до однородности. Соду погасите лимонным соком и добавьте в тесто, перемешайте. Разделите тесто на две части. В одну из частей добавьте какао и размешайте.
Pour the cake onto a baking sheet. Line a baking sheet with paper and make a rim in the middle. Pour some of the dough with cocoa into one half, and the dough without cocoa into the other. Level it out.
Вылейте торт на противень. Противень застелите бумагой и сделайте бортик посередине. В одну половину вылейте часть теста с какао, в другую — тесто без какао. Разровняйте.
Bake a cake. Place the baking sheet with the dough in an oven preheated to 180 degrees and bake for 15 minutes. Separate the finished cakes from the paper and let cool.
Испеките торт. Противень с тестом уберите в разогретую до 180 градусов духовку и выпекайте 15 минут. Готовые коржи отделите от бумаги и дайте остыть.
Make a cream. Mix sugar and sour cream. Stir thoroughly until the sugar is almost completely dissolved.
Сделайте крем. Смешайте сахар и сметану. Тщательно перемешайте до практически полного растворения сахара.
Assemble the cake. Trim the cakes along the edges and cut in half. Assemble the cake, brushing the cream between the layers. Grease the top of the cake with cream too. Sprinkle the cake with coconut. Leave the finished condensed milk cake to soak for 30 minutes.
Соберите торт. Коржи подрежьте по краям и разрежьте пополам. Соберите торт, смазывая коржи кремом между собой. Верх торта тоже смажьте кремом. Присыпьте торт кокосовой стружкой. Готовый торт из сгущенки оставьте пропитаться 30 минут.
Serve with freshly brewed tea.
Подавайте со свежезаваренным чаем.