Prepare the ingredients for the Napoleon cake. Defrost puff pastry without yeast at room temperature for 40 minutes. Cut it into 4 equal rectangles.
Подготовьте продукты для торта "Наполеон". Разморозьте слоеное бездрожжевое тесто при комнатной температуре 40 минут. Разрежьте его на 4 равных прямоугольника.
Prepare Napoleon cake. Grease a baking sheet with vegetable oil and lay out 2 layers of dough. Bake in the oven for 20-25 minutes at 190 degrees. Repeat the same with the other two cake layers. Divide each finished cake into three parts. Grind the top and bottom layers of each cake into crumbs with your hands.
Приготовьте торт "Наполеон". Смажьте противень растительным маслом и выложите 2 пласта теста. Запекайте в духовке 20-25 минут при 190 градусах. То же самое повторите с другими двумя коржами. Каждый готовый корж разделите на три части. Верхний и нижний слой каждого коржа измельчите в крошку руками.
Prepare the custard. Boil a liter of milk. Mix eggs, sugar, vanilla sugar, 200 ml of milk and flour with a whisk in a separate container. Pour the mixture into the boiling milk, stirring constantly until the custard begins to boil. Cool the cream.
Приготовьте заварной крем. Вскипятите литр молока. Смешайте венчиком в отдельной емкости яйца, сахар, ванильный сахар, 200 мл молока и муку. В кипящее молоко вливайте смесь, постоянно помешивая, пока заварной крем не закипит. Остудите крем.
Build a Napoleon cake. Spread each layer generously with custard. Cover the top of the cake completely with cream and sprinkle with crumbs. Place the dessert in the refrigerator for better soaking for 12 hours.
Соберите торт "Наполеон". Каждый слой щедро смажьте заварным крем. Сверху торт полностью покройте кремом, обсыпьте крошкой. Уберите десерт в холодильник для лучшей пропитки на 12 часов.
Cut the Napoleon cake into equal pieces and serve with tea.
Разрежьте торт "Наполеон" на равные кусочки и подавайте к чаю.