Prepare the necessary ingredients. To prepare, prepare a bowl and a frying pan with thick walls.
Подготовьте необходимые ингредиенты. Для приготовления подготовьте миску и сковороду с толстыми стенками.
Beat the eggs. Break the eggs into a bowl, add cream or milk and beat. There is no need to whip until fluffy foam. The main thing is to mix the yolks and whites very well to obtain a homogeneous mixture. Always beat eggs just before cooking. This way the egg mixture will be enriched with oxygen, and the dish will be more airy.
Взбейте яйца. Разбейте яйца в миску, добавьте сливки или молоко и взбейте. До пышной пены взбивать не нужно. Главное, очень хорошо смешать желтки и белки, чтобы получить однородную смесь. Всегда взбивайте яйца непосредственно перед приготовлением. Так яичная смесь будет обогащена кислородом, а блюдо получится более воздушным.
Start preparing the scramble. Place a heavy frying pan over low heat and add butter. Melt it and pour in the egg mixture. Wait a few seconds for the mixture to set slightly, then begin to gently move the mixture with a spatula until browned bits form. Turn off the heat and add salt. The finished scramble should be firm but look slightly soggy. The eggs will “reach” in the plate.
Приступите к приготовлению скрэмбла. Поставьте толстостенную сковороду на медленный огонь и добавьте сливочное масло. Растопите его и влейте яичную смесь. Подождите несколько секунд, чтобы смесь слегка схватилась, а затем начинайте аккуратно двигать смесь лопаткой, пока не образуются поджаренные кусочки. Выключив огонь, добавьте соль. Готовый скрэмбл должен быть плотным, но выглядеть слегка сырым. Яйца «дойдут» в тарелке.
Serve the dish with toast and fresh vegetables. For example, with tomatoes.
Подавайте блюдо с тостами и свежими овощами. Например, с помидорами.