Rinse the chicken fillet under running water. Rinse the greens, finely chop the green onions. Tear the Chinese cabbage and spinach into large pieces with your hands. Finely chop the pepper.
Куриное филе промойте под проточной водой. Зелень ополосните, зеленый лук мелко нарежьте. Пекинскую капусту и шпинат порвите руками на крупные куски. Перец мелко нашинкуйте.
Prepare the breast for the soup. Place chicken meat in cold water. Cook the broth over medium heat for 60 minutes. After preparing the broth, remove the finished breast from the pan. Cut the fillet into large pieces.
Приготовьте грудку для супа. Куриное мясо уложите в холодную воду. Варите бульон на среднем огне в течение 60 минут. После приготовления бульона готовую грудку достаньте из кастрюли. Нарежьте филе крупными кусками.
Boil an egg into a bag. Place the egg in cold water and cook for 4 minutes after boiling. You can boil an egg in another way: lower the egg into boiling water, cook for 1 minute, turn off the heat and soak in the same water for 7 minutes.
Сварите яйцо в мешочек. Положите яйцо в холодную воду, после закипания варите 4 минуты. Можно отварить яйцо другим способом: опустите яйцо в кипящую воду, варите 1 минуту, выключите огонь и выдержите в той же воде 7 минут.
Start preparing the soup. Pour soy and fish sauce into the prepared broth, add chopped pepper. Continue to simmer the soup over low heat. Add fillet and noodles. Cook for about 3 minutes until the noodles begin to soften. At the very end, add spinach and Chinese cabbage. After this, remove the soup from the heat.
Приступите к приготовлению супа. В готовый бульон влейте соевый и рыбный соус, добавьте измельченный перец. Продолжайте варить суп на медленном огне. Добавьте филе и лапшу. Варите приблизительно 3 минуты, чтобы лапша начала развариваться. В самом конце добавьте шпинат и пекинскую капусту. После этого снимите суп с огня.
Serve the ramen soup immediately after cooking. Pour portions of soup into deep bowls, add half a boiled egg.
Подавайте суп рамен сразу же после приготовления. Разлейте порции супа в глубокие миски, добавьте половинки сваренного яйца.