Fill the pearl barley with water in advance and leave to steep for 4 hours. Rinse the pork and cut into small pieces. Chop the cucumbers and tomatoes. Peel carrots, potatoes and onions, rinse and cut into cubes. Peel, wash and chop the parsley root and half the celery. Peel, wash and crush the garlic with a knife. Prepare your pot and pan.
Перловку заранее залейте водой и оставьте настаиваться на 4 часа. Свинину промойте и нарежьте на небольшие куски. Огурцы и помидоры нарежьте. Морковь, картофель и лук очистите от кожуры, промойте и нарежьте кубиками. Корень петрушки и половину сельдерея почистите, помойте и нарежьте. Чеснок почистите, помойте и раздавите ножом. Подготовьте кастрюлю и сковороду.
Boil the meat, carrots and pearl barley. Pour water into a saucepan, bring to a boil and place the pork in it. Boil again, remove the foam with a slotted spoon. Reduce heat to medium, add carrots, parsley root, celery and pearl barley. Close the lid and cook until the meat is half cooked for 10 minutes.
Сварите мясо, морковь и перловку. Налейте в кастрюлю воды, доведите до кипения и положите в нее свинину. Еще раз вскипятите, уберите пену шумовкой. Уменьшите огонь до среднего, добавьте морковь, корень петрушки, сельдерей и перловку. Закройте крышкой и варите до полуготовности мяса в течение 10 минут.
Add vegetables. Place the potato pieces into the pan. Bring the soup to a boil and add chopped cucumbers and tomatoes. Cook for about 20 minutes covered.
Добавьте овощи. Положите в кастрюлю кусочки картофеля. Доведите до кипения суп и добавьте порезанные огурцы и помидоры. Варите примерно 20 минут под крышкой.
Make a fry. Heat a frying pan, pour vegetable oil into it and fry the onion until soft. Then add tomato paste, stir and simmer for 2-3 minutes.
Сделайте зажарку. Разогрейте сковороду, налейте в нее растительное масло и обжарьте лук до мягкости. Затем добавьте томатную пасту, перемешайте и потомите на огне 2-3 минуты.
Combine broth and frying. Add the onion and tomato paste to the pan and stir. Add salt, pepper, dried herbs and bay leaf. Turn off the heat and let the pickle brew for 15-20 minutes.
Соедините бульон и зажарку. В кастрюлю добавьте лук в томатной пасте и перемешайте. Добавьте соль, перец, сушеную зелень и лавровый лист. Выключите огонь и дайте рассольнику настояться 15-20 минут.
Serve the soup with salted tomatoes, adding a little sour cream to each bowl.
Подававайте суп с солеными помидорами, добавив в каждую тарелку немного сметаны.