Drain the brine from the mushrooms, rinse the mushrooms and drain in a colander. Then dry the mushrooms and chop coarsely. Rinse the potatoes well. Peel the onion, wash it and cut it into quarter rings. Wash and dry the greens for serving. Prepare a saucepan and salad bowl.
Слейте рассол с груздей, промойте грибы и откиньте на дуршлаг. Затем обсушите грибы и крупно нарежьте. Картофель хорошо промойте. Лук почистите, помойте и нарежьте на четвертинки колец. Зелень для подачи промойте и обсушите. Подготовьте кастрюлю и салатник.
Boil the potatoes. Place the jacket potatoes in a saucepan, add water and boil until tender. Cool the potatoes and peel them. Then cut into medium cubes.
Сварите картофель. Положите картофель в мундире в кастрюлю, налейте воды и отварите до готовности. Остудите картофель и очистите его от кожуры. Затем нарежьте средними кубиками.
Make a salad. Place chopped potatoes, milk mushrooms, and onions in a salad bowl. Add salt, pepper, dried herbs and season with mayonnaise. Stir and serve.
Сделайте салат. В салатник положите нарезанные картофель, грузди, лук. Добавьте соль, перец, сушеную зелень и заправьте майонезом. Перемешайте и подавайте к столу.
Before serving, garnish the salad with sprigs of fresh herbs.
Перед подачей украсьте салат веточками свежей зелени.