Rinse the tomatoes and basil well, pat dry with paper towels and chop. Remove the feta cheese from the package. Prepare the salad bowl. Make toast with whole grain bread. Tip: You can remove the skin from tomatoes for salad - make small cuts on it and pour boiling water over the tomatoes, then immediately place them in cold water.
Помидоры и базилик хорошо промойте, обсушите бумажными полотенцем и нарежьте. Сыр фета извлеките из пачки. Подготовьте салатницу. Приготовьте тосты из цельнозернового хлеба. Совет: с помидоров для салата можно снять кожицу — сделайте на ней небольшие надрезы и облейте помидоры кипятком, затем сразу поместите в холодную воду.
Mix the salad. Cut the feta cheese into small cubes and place in a salad bowl. Next add cherry tomatoes and fresh basil. Stir gently, being careful not to damage the cheese cubes.
Смешайте салат. Сыр фета нарежьте некрупными кубиками и положите в салатницу. Следом положите помидоры черри и свежий базилик. Осторожно перемешайте, стараясь не повредить кубики сыра.
Dress the salad. Pour olive oil and balsamic dressing into the salad. Add Italian herbs and salt. Stir gently again. Place the salad in the refrigerator for 30 minutes to infuse.
Заправьте салат. Налейте в салат оливковое масло и бальзамический соус. Добавьте итальянские травы и соль. Еще раз аккуратно перемешайте. Уберите салат в холодильник на 30 минут для настаивания.
Serve the salad with salty cheese and tomatoes, accompanied by crispy toast.
Подавайте салат с соленым сыром и помидорами, дополнив его хрустящими тостами.