Wash the bell pepper, dry it with a paper towel, then cut it in half and remove the core from the pepper. Wash the cucumber. Drain excess liquid from the chuka seaweed.
Болгарский перец помойте, просушите бумажным полотенцем, затем разрежьте пополам и удалите у перца сердцевину. Огурец помойте. С водорослей чука слейте лишнюю жидкость.
Cut half of the bell pepper into medium-thick strips.
Половину болгарского перца нарежьте соломкой средней толщины.
Cut the cucumber into strips.
Огурец нарежьте соломкой.
Assemble the salad: place chuka seaweed, bell pepper and cucumber in a salad bowl.
Соберите салат: в салатник выложите водоросли чука, болгарский перец и огурец.
Season everything with teriyaki sauce. The salad is ready.
Заправьте всё соусом терияки. Салат готов.
Garnish a serving of salad with sesame seeds.
Украсьте порцию салата кунжутом.
Place the salad on the Chinese cabbage leaves. Garnish the salad with orange or grapefruit slices.
Выложите салат на листья пекинской капусты. Украсьте салат ломтиками апельсина или грейпфрута.