Peel the onion. Wash the dill and dry on paper towels. Conveniently place the products you need on your desktop.
Лук очистите от шелухи. Укроп вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Удобно расположите на рабочем столе нужные продукты.
Prepare the mushrooms. Rinse the salted milk mushrooms under running water and place in a colander to drain excess liquid. Cut large specimens.
Подготовьте грибы. Соленые грузди промойте под проточной водой, откиньте на дуршлаг, чтобы стекла лишняя жидкость. Крупные экземпляры разрежьте.
Chop vegetables and herbs. Cut the onion into half rings and lightly crush with your hands. Finely chop the dill.
Измельчите овощи и зелень. Лук нарежьте полукольцами и слегка помните руками. Зелень укропа мелко нарежьте.
Prepare the dressing. In a deep bowl, combine sour cream, chopped dill, ground black pepper, mix.
Приготовьте заправку. В глубокой миске соедините сметану, нарезанный укроп, черный молотый перец, перемешайте.
Combine products. Place milk mushrooms in a bowl, add onions, pour in dressing and stir.
Соедините продукты. В миску выложите грузди, добавьте репчатый лук, залейте заправкой и перемешайте.
Serve salted milk mushrooms with sour cream as an appetizer with boiled potatoes.
Подавайте соленые грузди со сметаной в качестве закуски к отварному картофелю.