Remove the pickles from the refrigerator to allow them to come to room temperature and shake off any excess liquid. Prepare a grater for grating vegetables. Peel and rinse the carrots. Peel the onions and garlic.
Достаньте из холодильника соленые огурцы, чтобы они согрелись до комнатной температуры, и стряхните с них лишнюю жидкость. Подготовьте терку для натирания овощей. Морковь очистите и сполосните. Репчатый лук и чеснок почистите.
Prepare salad ingredients. Grate the pickled cucumbers on a coarse grater, squeeze and drain the excess liquid. Grate fresh carrots on a coarse grater. Finely chop the onion. Pass the garlic through a press.
Подготовьте компоненты для салата. Соленые огурцы натрите на крупной терке, отожмите и слейте лишнюю жидкость. Свежую морковь натрите на крупной терке. Репчатый лук мелко нашинкуйте. Чеснок пропустите через пресс.
Fry the vegetables. Pour vegetable oil into a frying pan, heat over medium heat and add grated cucumbers. Fry the cucumbers, stirring constantly, until all the liquid has evaporated. After this, add carrots and onions to the cucumbers, and, continuing to stir continuously, fry until the carrots and onions become golden brown. Add garlic to the mixture, fry for another 2-3 minutes and remove the pan from the heat.
Обжарьте овощи. На сковороду налейте растительное масло, разогрейте на среднем огне и выложите натертые огурцы. Обжаривайте огурцы, постоянно помешивая, до тех пор, пока не выпарится вся жидкость. После этого добавьте к огурцам морковь и лук, и, продолжая непрерывно помешивать, обжаривайте, пока морковь и лук не станут золотистого цвета. Положите в смесь чеснок, жарьте еще 2-3 минуты и снимите сковороду с огня.
Dress the salad. Place the hot salad in a deep salad bowl and season with a tablespoon of mayonnaise, adding a little salt if desired. Mix the salad carefully.
Заправьте салат. Горячий салат выложите в глубокий салатник и заправьте столовой ложкой майонеза, при желании немного досолите. Салат аккуратно перемешайте.
Chill the salad in the refrigerator, spread on slices of black bread and serve as a light snack or appetizer.
Охладите салат в холодильнике, намажьте на кусочки черного хлеба и подайте как легкий перекус или закуску.