Heat a deep frying pan with oil well. Prepare a platter or large plate to serve the appetizer.
Хорошо разогрейте глубокую сковороду с маслом. Подготовьте блюдо или большую тарелку для подачи закуски.
Prepare the cucumbers. Cut the cucumbers into large slices. Place on paper towels or in a colander to drain off excess liquid.
Подготовьте огурцы. Порежьте огурцы крупно кружочками. Выложите на бумажные полотенца или в дуршлаг, чтобы лишняя жидкость стекла.
Prepare the batter. In a separate bowl, beat the egg with beer, add flour and black pepper, mix thoroughly. The consistency of the batter should be homogeneous and creamy.
Приготовьте кляр. В отдельной миске взбейте яйцо с пивом, добавьте муку и черный перец, тщательно перемешайте. Консистенция кляра должна получиться однородной, сметанообразной.
Fry the cucumbers. Dip each piece of cucumber into batter, then into breadcrumbs. Fry in hot oil for 1 minute on each side. Place on a paper towel to drain off excess oil.
Обжарьте огурцы. Каждый кусок огурца обмакните в кляр, затем в панировочные сухари. Жарьте в кипящем масле по 1 минуте с каждой стороны. Выложите на бумажное полотенце, чтобы стекло лишнее масло.
Serve the pickles in batter, sprinkled with sesame seeds.
Подавайте соленые огурцы в кляре, посыпав их семенами кунжута.