Prepare all the necessary ingredients for easy preparation. Rinse the meat with cold water and pat dry with a paper towel. Wash the vegetables thoroughly.
Подготовьте все необходимые ингредиенты для удобства приготовления. Промойте мясо холодной водой и промокните его бумажным полотенцем. Тщательно помойте овощи.
Prepare the broth. Pour cold salted water over the meat and bring the water to a boil. Cook the meat over medium heat for 60–70 minutes, 15 minutes before the end of cooking, add black pepper and bay leaf to taste. When ready, strain the broth through a sieve.
Приготовьте бульон. Залейте мясо холодной подсоленой водой, доведите воду до кипения. Варите мясо на среднем огне 60–70 минут, за 15 минут до конца варки добавьте по вкусу черный перец и лавровый лист. По готовности процедите бульон через сито.
Cut carrots and potatoes into strips. Finely chop the garlic and cut the onion into thin half rings.
Нарежьте соломкой морковь и картофель. Мелко порубите чеснок, а лук нарежьте тонкими полукольцами.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onion until golden brown, then add the carrots and garlic to the pan and fry the ingredients, stirring, over medium heat for 5 minutes.
В сковороде разогрейте растительное масло. Обжарьте до золотистого цвета лук, а потом добавьте в сковороду морковь и чеснок и обжаривайте ингредиенты, помешивая, на среднем огне 5 минут.
Add tomato paste to the pan, mix all the ingredients and simmer the vegetables over low heat for 3 minutes.
Добавьте в сковороду томатную пасту, перемешайте все ингредиенты и тушите овощи на медленном огне 3 минуты.
Add cabbage, potatoes and chopped meat to the broth. Cook vegetables for 5 minutes.
Добавьте в бульон капусту, картофель и нарезанное мясо. Варите овощи 5 минут.
Add the overcook to the pan and simmer the soup until the potatoes are tender, about 15 minutes.
Добавьте в кастрюлю пережарку и варите суп до готовности картофеля около 15 минут.
Let the finished soup brew for 5 minutes and place the cabbage soup into serving bowls. Bon appetit!
Дайте готовому супу настояться 5 минут и разложите щи в порционные тарелки. Приятного аппетита!