Wash the bell pepper, dry it with a paper towel, then cut it in half and remove the core from the pepper. Peel the red onion. Drain excess liquid from the chuka seaweed. Hard-boil quail eggs: throw them into boiling water and cook for 6 minutes, then sharply lower them into ice water and peel.
Болгарский перец помойте, просушите бумажным полотенцем, затем разрежьте пополам и удалите у перца сердцевину. Красный лук очистите. С водорослей чука слейте лишнюю жидкость. Перепелиные яйца сварите вкрутую: закиньте их в кипящую воду и варите 6 минут, затем резко опустите в ледяную воду и очистите.
Cut half of the bell pepper into medium-thick strips.
Половину болгарского перца нарежьте соломкой средней толщины.
Cut half the red onion into half rings.
Половину красного лука нарежьте полукольцами.
Cut the eggs in half.
Яйца разрежьте пополам.
Assemble the salad: place chuka, red onion and bell pepper in a deep salad bowl.
Соберите салат: в глубокий салатник выложите чуку, красный лук и болгарский перец.
Season the salad with nut sauce and stir.
Заправьте салат ореховым соусом и перемешайте.
Place a serving of salad on a plate. Place quail eggs on top and sprinkle sesame seeds over the salad. Ready. Bon appetit.
Выложите порцию салата в тарелку. Положите сверху перепелиные яйца и посыпьте салат кунжутом. Готово. Приятного аппетита.
Place the salad on the Chinese cabbage leaves. Serve thin slices of lightly salted salmon or fresh tuna with the salad.
Выложите салат на листья пекинской капусты. Подайте к салату тонкие ломтики слабосоленой семги или свежего тунца.