Prepare all the necessary ingredients for easy preparation.
Подготовьте все необходимые ингредиенты для удобства приготовления.
Grate the carrots on a coarse grater. Dice the onion and peeled potatoes.
На крупной терке натрите морковь. Кубиком нарежьте репчатый лук и очищенный картофель.
Cut the cabbage into thin strips.
Нарежьте тонкой соломкой капусту.
Heat vegetable oil in a multicooker bowl. Fry the onions and carrots in oil, stirring occasionally, for 5–7 minutes.
В чаше мультиварки разогрейте растительное масло. Обжарьте на масле, периодически помешивая, лук и морковь в течение 5–7 минут.
Add potatoes, chicken fillet, cabbage, salt, peppercorns and bay leaf to the multicooker bowl. Pour water into the bowl and cook the cabbage soup on the “Soup” setting until the beep sounds.
Добавьте в чашу мультиварки картофель, куриное филе, капусту, соль, перец горошком и лавровый лист. Налейте в чашу воду и поставьте щи вариться на режиме «Суп» до звукового сигнала.
Let the finished soup brew for 5 minutes and place the cabbage soup into serving bowls. Bon appetit!
Дайте готовому супу настояться 5 минут и разложите щи в порционные тарелки. Приятного аппетита!
Serve cabbage soup with sour cream and Borodino bread. This dinner will definitely leave an impression on your guests.
Подавайте щи со сметаной и с бородинским хлебом. Такой обед точно оставит впечатление на ваших гостей.