Wash and peel the vegetables. Sterilize jars and lids.
Помойте овощи и очистите их. Простерилизуйте банки и крышки.
Cut carrots and cabbage into thin strips. Cut the onion into half rings and the garlic into thin slices.
Нарежьте тонкой соломкой морковь и капусту. Лук нарежьте полукольцами, а чеснок – тонкими дольками.
Heat vegetable oil in a frying pan. Fry the onions and carrots, stirring, over medium heat for 5 minutes.
На сковороде разогрейте растительное масло. Обжарьте лук и морковь, помешивая, на среднем огне в течение 5 минут.
Add cabbage to the pan, stir the ingredients and fry them over medium heat for 5-7 minutes.
Добавьте в сковороду капусту, перемешайте ингредиенты и обжаривайте их на среднем огне 5–7 минут.
Add tomato paste, salt, peppercorns, garlic to the pan and mix the ingredients thoroughly. Simmer the vegetables covered over low heat for 20–25 minutes.
Добавьте в сковороду томатную пасту, соль, перец горошком, чеснок и тщательно перемешайте ингредиенты. Тушите овощи под крышкой на медленном огне 20–25 минут.
Transfer the prepared canned cabbage soup into a jar and close it with a lid. Store the workpiece in a cool, dark place. Bon appetit!
Переложите готовые консервированные щи в банку и закройте ее крышкой. Храните заготовку прохладном темном месте. Приятного аппетита!