Rinse the beef. Prepare all ingredients and work surface.
Промойте говядину. Подготовьте все ингредиенты и рабочую поверхность.
Cut the onion into half rings and the carrots into thin strips. Cut the beef into medium-sized cubes.
Полукольцами нарежьте лук, тонкой соломкой – морковь. Кубиком среднего размера нарежьте говядину.
Heat a frying pan with a small amount of vegetable oil. Fry the onion for 2-3 minutes over medium heat and then add the carrots to the pan. Fry vegetables, stirring, for 5 minutes.
Разогрейте сковороду с небольшим количеством растительного масла. Обжарьте лук 2–3 минуты на среднем огне, а затем добавьте в сковороду морковь. Жарьте овощи, помешивая, 5 минут.
Add the chopped beef to the pan and fry the ingredients for 7-10 minutes over medium heat.
Добавьте в сковороду нарезанную говядину и обжаривайте ингредиенты 7–10 минут на среднем огне.
Add 100 ml of water and tomato paste to the pan. Mix the ingredients thoroughly and keep the pan on medium heat for another 2-3 minutes.
Добавьте в сковороду 100 мл воды и томатную пасту. Тщательно перемешайте ингредиенты и держите сковороду на среднем огне еще 2–3 минуты.
Carefully place the washed bulgur into the pan. Sprinkle the bulgur with salt and spices and add the peeled garlic cloves to the pan.
Аккуратно выложите в сковороду промытый булгур. Посыпьте булгур солью и специями и добавьте в сковороду очищенные зубчики чеснока..
Pour 2 cups of water into the multicooker bowl. There should be enough water so that it is about 1 cm above the grain.
Налейте в чашу мультиварки 2 стакана воды. Воды должно быть столько, чтобы она была выше крупы примерно на 1 см.
Cover the pan with a lid and cook the pilaf over low heat for 20–25 minutes. Then stir the pilaf and let it brew for another 5 minutes. Bon appetit!
Накройте сковороду крышкой и готовьте плов на медленном огне 20–25 минут. После перемешайте плов и дайте ему настояться еще 5 минут. Приятного аппетита!